skip to Main Content
Ad van Deursen

Ad van Deursen

Ad is onze meerschools directeur. Zijn werkdagen zijn: maandag en vrijdag ( en om de week ook op woensdag).  

Anneke Nugteren

Anneke Nugteren

Onderwijsassistent Anneke werkt op dinsdag, donderdag en vrijdagmorgen op het Mozaïek.

Arno Slim

Arno Slim

Arno is onze vakleerkracht gymnastiek. Hij geeft gym op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag in onze nieuwe prachtige gymzaal 'de Meet', tegenover onze school.  

Corien Klaveringa

Corien Klaveringa

Corien is onze leerkracht van groep 1/2. Zij werkt op woensdag en donderdag.

Corrien Bakker

Corrien Bakker

Corrien is onze leerkracht in groep 5/6. Zij werkt op maandag, dinsdag en woensdag. Corrien is onze onderwijs-ict-er. En schoolcoach m.b.t. Stichting Leerkracht. 

Eline Vos

Eline Vos

Onderwijsassistent op maandagmorgen en woensdagmorgen

Geeske Veenema

Geeske Veenema

Geeske is op donderdag en vrijdag onze leerkracht groep 5/6.

Gera Hamstra

Gera Hamstra

Gera Hamstra is onze leerkracht in groep 3/4. Zij geeft les op woensdag, donderdagmorgen en vrijdagmorgen. Groep 3 is tot de kerstvakantie op vrijdagmiddag vrij.

Gerda Kruizinga

Gerda Kruizinga

Gerda is op woensdag leerkracht van groep 7/8. Daarnaast verzorgt zij ook muzieklessen en geeft zij extra ondersteuning in tijden van afnames van Citotoetsen.

Jeanet Elsinga

Jeanet Elsinga

Jeanet is onze leerkracht van groep 1/2. Zij werkt op maandag en dinsdag. En na de zomervakantie 2023 ook op donderdagmiddag. Jeanet maakt namens de collega's onderdeel uit van onze…

Kristel Jansen

Kristel werkt alle dagen van de week, behalve op woensdag, in groep 7/8. Zij vervangt Margriet Horlings die tot de zomer van 2024 met zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof is.  

Margriet Horlings

Margriet Horlings

Margriet is onze fulltime leerkracht groep 7/8 Op woensdag is Margriet vrijgesteld van lesgeven. Dan ondersteunt zij haar collega's. Daarnaast is Margriet ook schoolcoach m.b.t. Stichting Leerkracht. http://www.stichting-leerkracht.nl Tot de…

Marjan Bos

Marjan Bos

Marjan verzorgt op donderdag de administratie van het Mozaïek.

Marjen Krijgsheld

Marjen Krijgsheld

Marjen is op maandag en dinsdag onze leerkracht groep van 3/4. En na de zomervakantie van 2023, tijdelijk ook op donderdagmiddag. Marjen neemt ook namens de collega's deel in de…

Back To Top